Winzigkleins A kull.

Mandag 01.03.21. Kl.14.18 ble første valp født :) Det var en Black & Tan gutt. Så kom dem i flokk og følge 4 gutter til og til slutt ei lita B&T jente.

Så totalen er 6 Mittelspitz valper : 4 hanner i fargen Black & Tan- 1 .tispe i fargen B&T- 1 Hanne i fargen creme også kalt beige.

Vekt fra 157 gr til 200 gr :) 

De ble født på dag 60. Fødsel startet kl.14.18 og hun var ferdig kl.16.02. Lett og veldig rask fødsel.Hun er en kjempeflott mor :)

 

 

 

Mitt første Mittelspitz kull.

Parring er foretatt mellom Fredsborgs Ämma Louise og Little Black Sheeps Ray.

1 Januar 2021 var dagen. Det ble kun en parring da jeg ikke visste hvor langt i løpet Lizzi var kommet da hun ikke viste tegn til å være i løpetid. Ikke hoven og ikke noe blod.Nico fortalte at plutselig sto hun.

 

Foreløpig har hun hatt enorm matlyst i 1 1/2 uke , noe som ikke er likt henne. Etter den perioden er hun tilbake til normal spising, virker noe kvalm.Kastet opp 1 gang. Hun er blitt veldig kosete, hun slikker labbene sine veldig mye. Hun er fortsatt litt stor bak.

Så jeg håper frøkna bærer på noen valper 🙂 Om det er småttiser der så vil dem titte frem i uke 9 🙂

Det vil ikke bli noen spekulering i hva slags farger det blir på valpene.Jeg tar det som kommer bare de er friske og sunne 🙂 Valpene vil bli registert i NKK.

Mamma.

Mamma Lizzy.

2 cert på utstilling.1 Bir og 1 Bim.

Født: 2018.

Farge: Black & Tan.

Øyer: UA.

Pl:   0/0.

Fulgt vaksinasjoner. Og hun er ved god helse.

Hun har desverre en kraftig bilsyke.

Pappa.

Pappa Tico.

Utstilling: C.I.B. NORD NORDIC UCH.NV-17. KBHV-17-18.

44 Bir og 14 Bim.

Født: 2014.

Farge : Brun & Tan.

Øyer: UA

Pl:   0/0

Ad:   0

Hd:   B/C.

Høyde: 35,5 cm.

Alle vaksinasjoner fulgt, det samme gjelder markekurer for grensepasseringer grunnet utstilling.

Han er ved god helse.

Fremgang.

11. mar, 2021

11 dager gamle.

I dag er mine vakre små hele 11 dager gamle. De spiser og legger på seg som boller. Runde og fine i magen og mamman er virkelig flink. Hun spiser godt og har rikelig med fløte i matstasjonene :) Blir liksom ikke mye forandringer når jeg legger ut bilder da de fortsatt er på pølseform stadiet. men det vi endre seg om en uke eller to :)

3. feb, 2021

Lizzy har fått tilbake matlysten og spiser godt til å være henne :) Magen vokser men hun er litt urolig enda til at jeg kan kjenne noe bevegelse inni der. Men skal passe på når hun sover på fanget mitt igjen. Kjøpte en bia bed til henne i går som hun skal få lov til å føde i :) En stooor en så det blir litt lettere for meg også om jeg må hjelpe til :)

31. jan, 2021

Oppdatering Lizzy.

Lizzy er definitivt gravid. Hun har fått en markant kul på magen :) 31 dager siden parring :)

1. mar, 2021

Mandag fødsel.

Valpene er endelig født :)